
دکتر سيد مهدي خاموشي در مراسم اختتاميه سومين جشنواره کتابدين افزود: امروز جهان دچار چالشي فکري است که اين چالش، چالشي بسيار جدي است. بايد فضاي بازي را که در جمهوري اسلامي به وجود آمده به غنيمت بشماريم و هرروز فکري جديد و ناب اسلامي را به جامعه بشري عرضه کنيم.

وي با بيان اين که نسل جوان کشور به دنبال فکر و مبناي تعقل ديني است، ادامه داد: بر همين اساس بايد در همه حوزههاي مختلف همچون فقه، کلام، فلسفه، عرفان و حوزههاي ديگر فعاليتهاي جدي انجام دهيم.
خاموشي با بيان اين که فکر اصيل ديني از يک انسان متقي نشات ميگيرد، تصريح کرد: افتخار حوزههاي علميه اين است که به اخلاق و منش طلاب تاکيد ميکند. با همين روش است که حوزههاي علميه ما ميتواند به دنيا انديشه صادر کند.
رييس سازمان تبليغات اسلامي در بخش ديگري از سخنانش گفت: بايد به محققان، مولفان و ناشران حوزه دين ميدان داد و مقدمات پژوهش در اين زمينه را فراهم کرد.
در ابتداي اين مراسم، پيام آيتالله مکارم شيرازي قرائت شد که در بخشي از آن آمده: تشويق نخبگان و صاحبان استعدادهاي درخشان، نقش مهمي در شکوفا شدن اين استعدادها دارد و سزاوار است بيشترين تشويق را براي مؤلفان شايسته قرار دهند.
در اين پيام تاكيد شده: بر اساس آمارهاي جديد درباره کتابخواني ،بسياري از مردم ايران ساعات کمي را به مطالعه کتاب اختصاص ميدهند، گويي هنوز اهميت کتاب و کتابخواني در محيط ما روشن نشده است. نهضتي که اخيراً براي اهتمام به کتاب و کتابخواني و تهيه کتابهاي خوب در حوزه تأليف و ترجمه صورت گرفته است، آينده اميدبخشي را نويد ميدهد.
عزتالله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيما نيز در مراسم اختتاميه سومين جشنواره کتاب دين و پژوهشهاي برتر، با تشکر از برگزار کنندگان اين جشنواره و همه کساني که در حوزه تأليف، نگارش و ترجمه آثار ديني فعاليت ميکنند، گفت: در رسانه ملي تلاش ميکنيم آثار فاخري مبتني بر کتابهاي ارزشمند ديني به مرحله توليد برسانيم.
كتاب «تاريخ تقسير قرآن» تاليف حجتالاسلام علي اكبر بابايي در حوزه علوم قرآن و حديث، كتاب «تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي» تاليف دكتر فاطمه جانمحمدي در حوزه تاريخ، فرهنگ و تمدن اسلامي و كتاب «جهاني شدن و اسلام سياسي در ايران» تاليف دكتر غلامرضا بهروزلك در حوزه دين و علوم انساني توسط هيئت داوران به عنوان سه اثر برتر جشنواره معرفي شد.

همچنين كتاب «وحي شناسي» تاليف حجتالاسلام مصطفي كريمي و كتاب «صحيفه سجاديه» ترجمه دكتر سيد علي موسوي گرمارودي در حوزه علوم قرآن و حديث، كتاب «ملاكات احكام و شيوههاي استكشاف آن» تاليف حجتالاسلام سيد محمد ايازي در حوزه فقه و حقوق اسلامي، كتاب «تاريخ و عقايد ماتريديه» تاليف حجتالاسلام سيد لطفالله جلالي و پژوهش «تاثير مفهوم انسان كامل عزيزالدين نسفي در تاسيس انديشه سياسي عرفاني در ايران» در حوزه فلسفه، كلام، عرفان و اخلاق اسلامي، كتاب «مهندسي تمدن اسلامي، موانع و الزامات» تاليف حجتالاسلام عبدالعلي رضايي در حوزه تاريخ، فرهنگ و تمدن اسلامي و پژوهش «آزمون سنجههاي دينداري در ايران» تاليف دكتر عباس وريج كاظمي و دكتر مهدي فرجي در حوزه دين و علوم انساني توسط هيئت داوران به عنوان اثر شايسته تقدير معرفي شد.
گفتني است، در مراسم اختتاميه سومين جشنواره کتاب دين و پژوهشهاي برتر كه با حضور دكتر سيد مهدي خاموشي رييس سازمان تبليغات اسلامي، عزتالله ضرغامي رييس صدا و سيما، دكتر مخبر دزفولي دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي و حجتالاسلام سيد جواد موسوي هوايي دبير اين جشنواره برگزار شد به 10 نفر از برگزيدگان، جوايز ويژهاي اهدا شد.
سومين جشنواره كتاب دين به روايت تصوير
